Corona en repeteren

door | 22 mei 2020

2020 gaat de boeken in als een heel bijzonder jaar. Een jaar dat in het teken staat van het Corona virus. Het openbare leven heeft flink stil gelegen maar vooral die activiteiten die we enorm graag deden konden gewoon niet meer.

Meer dan twee maanden zijn we nu onderweg zonder repetitie. Een tijd die we heel graag wilden gebruiken voor het instuderen van nieuwe liedjes. Dit jaar hadden we het voornemen om geen nieuwe kerstnummer in te studeren en tegen de kerstperiode enkel wat opfrisrepetities te doen. Nee… we waren van plan om te werken naar keigave nieuwe nummers zodat we in 2020 maar op z’n minst in 2021 onszelf konden laten horen op de belangrijke festivals.

Helaas. Alles heeft stil gelegen. En de vooruitzichten, ondanks de positieve berichten vanaf 1 juni 2020, zijn nog vrij onzeker. Zangkoren en blaasensembles wordt nog dringend geadviseerd te wachten op de rapporten van medisch experts. Toch zijn er ook vele geluiden dat juist zingen een zeer positieve invloed heeft op de kwaliteit van je longen. We wachten nog even af.

Maar… mochten we weer de vrije ruimte hebben dan gaan we er flink tegenaan. Hou ons in de gaten op deze website, Facebook, Twitter of Instagram. We komen er weer aan!