Sinds 3 januari 2018 zijn we officieel van start gegaan met onze nieuwe dirigent Erik van Vugt, die inmiddels zijn sporen heeft verdiend als dirigent van diverse koren en met name uitblinkt in het Close Harmony of A Capella genre.

Erik van Vugt

Muzikale biografie

Zijn passie voor dirigeren, arrangeren en zingen begon vooral in de tijd dat Erik zong bij het Fontys JazzChoir o.l.v. Hans van den Brand tijdens zijn studie aan het Conservatorium Tilburg. Hij volgde zanglessen bij Ivar Costenoble, Ingrid Zeegers en Katrien Verheijden en kreeg masterclasses van Michelle Weir, Darmon Meader en Kim Nazarian.

Hij startte zijn muzikaal leiderschap in 2006 en was o.a. dirigent van Vocal Group Be Sharp! en VOÏSZ vocal projects – Take Two. Naast de vele koren en ensembles waar hij nu mee werkt geeft Erik ook leiding aan professionele groepen: The Jukebox Boys, een swingende act die in de Efteling te bewonderen is als Zang & Gelukkig en Dickenskoor Pure, een a capella carol groep. Inmiddels heeft hij honderden arrangementen op zijn naam staan en tientallen composities die gebruikt zijn in musicalproducties. Naast Koor Pistache, Popkoor Con Forza en Zanggroep Pabo is hij wekelijks muzikaal leider en dirigent van Vocalgroup Close2Vida.

Follow by Email
Facebook0
YouTube20
YouTube
Instagram